Gulvafslibning

Telefonisk kontakt

MGT Gulve ApS Gulvafslibning, sliber og efterbehandler alle former for gulve. Vi afslutter selve slibningen med meget fint sandpapir, hvilket bevirker at overfladen bliver glat og efterfølgende overfladebehandling, bliver meget mere resistent overfor snavs og slitage.

Vi benytter udelukkende 1. klasses produkter der sikrer at kvaliteten er i højsædet. Vi har lak og olieprodukter som er specielt beregnet til ekstra udsatte flader og stærkt trafikerede områder.

Oliebehandling

Overfladebehandling med olie giver gulvene et rustikt udseende og en varm glød. Fordelene ved oliering af gulve er, at man nemt selv kan reparere og vedligeholde gulvene med et ordentligt resultat. Her kan vælges mellem naturolie der giver en varm glød, eller hvid olie, der lysner gulvene.

Vi bruger timberex olier.

Lakbehandling

Når MGT Gulve ApS har udført arbejdet kan gulvene holde i mange år – uden nogen form for vedligeholdelse, udover almindelig støvsugning og lettere gulvvask. Vi bruger udelukkende lakker der overholder EU`s standarder for miljø og brug af opløsningsmidler med mere.

Slidstyrken er hel exceptionel og lakken er meget stærkere end andre fabrikater på markedet. Man kan også vælge en kombination af olie og lak for at få lakkens styrke og olien glød eller bruge olien som bejsning, da man i dag kan give sit gulv et utal af farver.

Vi bruger Berger-Siedle lakker.

Lud-/ Sæbebehandling

Ludbehandling, som er den mest enkle behandling af gulvet, er en afblegning som modvirker gulning af træet. Denne behandling kræver en efterfølgende mætning af træet med sæbe eller man kan vælge at lakrere efter ludbehandling. Her kan bruges natursæbe eller hvidpigmenteret sæbe. Her er det vigtigt at gulvet slibes meget fint, således at overfladen bliver nemmere at holde.

Vi bruger sæber og lud af den bedste kvalitet fra vores egen grossist (CMV)

Se galleri her »